Is uw vochtspecialist erkend?

 In Tips

VochtspecialistStichting Keurmerk Erkende Vochtexperts stelt zich tot doel om voor de consument duidelijk te maken welke vochtspecialist zijn beloftes waarmaakt..

Erkend vochtspecialist ben je niet zomaar. De belangrijkste criteria waaraan je moet voldoen staan in dit artikel. De totale lijst van criteria wordt bepaald door de Stichting Keurmerk Erkende Vochtbestrijders (SKEV).

Door het werk van deze stichting worden consumenten beschermd tegen:

  • Vochtbestijders zonder voldoende ervaring
  • De vochtspecialist die zijn afspraken niet nakomt
  • De vochtspecialist die veel ontevreden klanten heeft
  • Marketingbedrijven die zich voordoen als vochtsbestijder en uw gegevens doorverkopen
  • Vochtspecialisten die hun garanties niet nakomen

 

Ervaring als vochtspecialist

Je kunt niet overal specialist in zijn.Daarom is het belangrijk dat vochtbestrijding behoort tot de kernactiviteiten van het bedrijf. De erkende vochtbestrijder heeft minimaal 3 jaar ervaring in de vochtbestrijding. Het bedrijf werkt met gekwalificeerd vochtspecialisten. Deze vochtspecialisten hebben individueel ook minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in dit vakgebied. De erkende vochtbestrijder heeft dus ervaren vochtspecialisten in dienst en werkt daarnaast ook met professionele apparatuur.

Klanttevredenheid

Een erkende vochtspecialist streeft naar een optimale dienstverlening. De erkende vochtbestrijder moet feedback van klanten serieus behandelen en verwerken bij dienstverlening in de toekomst. Om dit te controleren moet een erkende vochtexpert aantonen dat 90% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is met de geleverde diensten. Een erkende vochtbestrijder heeft een transparante website en gebruikt duidelijke taal bij het informeren van klanten.

Continuiteit

Het bedrijf kan continuïteit in dienstverlening waarborgen. Dat houdt in dat de opdracht in het geval van tijdelijke of definitieve uitval (door bijvoorbeeld ziekte) kan worden overgenomen door andere werknemers. Daarom moeten er minimaal 3 werknemers bij de vochtspecialist werken. Wanneer er een vochtspecialist bij u aan het werk gaat kan er onbedoeld schade ontstaan. Daarom is het van belang dat de erkende vochtexpert een aansprakelijkheidsverzekering heeft voor bedrijven.

Erkende vochtspecialisten dragen het SKEV keurmerk. Op de website van een erkend vochtspecialist zult u het onderstaande logo zien. Wanneer u op dit logo klikt zal deze moeten verwijzen naar de bedrijfspagina op erkendevochtbestrijders.nl.

 

Alle eisen waar een erkende vochtbestrijder aan moet voldoen kunt u lezen in het reglement van de Stichting Keurmerk Erkende Vochtexperts.

Recent Posts
Vochtbestrijding in muren